Skip to main content

Gebruikte fietsen


Wij hebben een snel wisselend, en doorgaans ruim assortiment aan gebruikte fietsen. Dit kunnen fietsen zijn van alle bekende A-merken.

Al onze fietsen zijn zorgvuldig gecontroleerd in onze werkplaats. Uiteraard bieden wij ook vaak garantie op deze tweedehands modellen, zowel op stadsfietsen als E-bikes. In het geval van een E-bike controleren we naast de fiets ook de accu, zodat u en wijzelf er zeker van zijn dat u met een gerust hart de weg op kan.

Doordat wij met een klein team werken, hebben wij vaak helaas niet de tijd om onze gebruikte fiets online aan te bieden. Wel kunt u soms wat van onze fietsen op Marktplaats vinden. Voor het actuele aanbod verzoeken wij u om langs te komen in onze winkel.


Garantievoorwaarden gebruikte fietsen : 

  • Gebruikte fietsen die bij ons in de showroom staan zijn allen voorzien van garantie. Ook de eventuele accu van een gebruikte fiets heeft garantie. Elke verkochte fiets is gecontroleerd, en heeft onderhoud gehad.

  • Wij hanteren een garantieperiode van 3 maanden op een stadsfiets tot €500 en 6 maanden op stadsfietsen boven de €500.


  • Op een gebruikte E-bike geven wij de volgende garantie: fietsen onder de €500 zijn geleverd voor handelsprijzen zonder garantie.


  • Op een elektrische fiets tussen de €500 en de €999 ontvangt u 6 maanden garantie m.u.v. slijtage gevoelige delen.  Op een elektrische fiets vanaf €1000 ontvangt u ook 6 maanden garantie, maar bieden wij de mogelijkheid om voor eenmalig €99 uw garantie te verlengen naar 12 maanden. Deze garantie verlenging is alleen geldig voor de elektronische componenten zoals de accu, controller, display of motor.

 

Indien mogelijk, leveren wij een test verslag van de accu. U kunt er dus op voorhand vanuit gaan dat de accu goed is!