Skip to main content

ANWB Fietslease

Privé een fiets of e-bike leasen tegen een vast maandbedrag

Fietslease is op een fiets rijden tegen een vast maandbedrag. U fietst op een gloednieuwe elektrische fiets, stadsfiets of bakfiets zonder onverwachte kosten van schade, diefstal of onderhoud. Dat zit bij lease allemaal in het maandbedrag. Een e-bike leasen kan zelfs goedkoper zijn dan kopen. Lees op deze pagina alles over fietslease en ontdek of het ook iets voor u is. 

Elektrische fiets leasen bij ANWB

Bij de ANWB kan u terecht voor het privé leasen van een elektrische fiets of elektrische bakfiets. Uw fietsplezier staat voorop. Zo komt u met ANWB Fiets Lease nooit voor onverwachte kosten te staan. U kan op ons rekenen bij fietsdiefstal, het vervangen van de accu én onderweg met de Wegenwacht® Fiets Service. Stel zelf uw e-bike of e-bakfiets samen en bereken uw maandbedrag.


Fietsplan

´´Fietsplan van de zaak, de meeste zijn bij ons mogelijk´´Indien u van uw werkgever of leidinggevende de mogelijkheid heeft gekregen om mee te doen met een fietsplan: gefeliciteerd! 

Bij IJsselbikes zijn de meeste fietsplanvarianten mogelijk. Het kan zijn dat u een factuur van uw nieuwe fiets kunt inleveren aan de desbetreffende afdeling op uw werk. Indien uw werkgever dit uit handen geeft, kan het zijn dat u papieren of informatie hebt gekregen van de onderstaande organisaties.

  • Lease a bike (Fiets ROB)
  • Hello rider
  • Nationale fiets projecten
  • Fisc free
  • Friesland lease

Wij helpen u hoe dan ook graag verder met de afwikkeling.