Skip to main content

Werkplaats

Onderhoud

Onderhoud is belangrijk om uw fiets in goede conditie te houden. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw fiets allereerst gewassen. Wat volgt is een controle van alle belangrijke en vitale delen van de fiets. Er worden diverse delen gesmeerd en gespannen. Zijn er onderdelen aan vervanging toe? Dan nemen wij te allen tijde eerst contact met u op. Wij zullen nooit ongevraagd iets vervangen zonder u daarvan op de hoogte te stellen. Als uw fiets klaar is, voorzien we deze een poetsbeurt en brengen we een beschermende coating aan. Zo kunt u er weer een jaar of ±3000 km van op aan!

Reparatie

Met een kapotte fiets of een storing kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Indien er geen sprake is van garantie maken wij een offerte voor u op maat. U zult dus niet verrast worden met onverwachte kosten! Wij repareren, mits onderdelen beschikbaar zijn, alle merken.

Iedereen is bij ons welkom!

Schadeherstel

Is er sprake van schade? Dit kunnen wij vakkundig voor u oplossen. Wij verzorgen, indien mogelijk, eventuele bemiddeling met uw verzekeringmaatschappij of tussenpersoon. Wij maken een schaderapport op en controleren uw fiets zorgvuldig op elk detail. Wanneer wij goedkeuring krijgen van uw verzekeringsmaatschappij of een eventuele tegenpartij brengen wij uw fiets weer terug in de oude staat.

Leenfiets

Wanneer u uw fiets aanbiedt voor reparatie, onderhoud of schadeherstel kunt u gebruik maken van een van onze leenfietsen. Wij stellen normale én elektrische fietsen beschikbaar.

  •       Voor het gebruik van onze leenfietsen hanteren wij GEEN extra kosten.
  •        Bij gebruik van een elektrische leenfiets vragen wij alleen de fiets op te laden voor u hem weer inlevert.

Haal- & brengservice

Tevens beschikken wij over een servicebus waarmee wij uw fiets kunnen ophalen en/of thuisbezorgen. 

Ook buiten Schalkhaar kunt u gebruik maken van onze haal en breng service. Wij rijden in de gehele gemeente Deventer, en soms ook daarbuiten.

  • Gebruik van deze dienst veelal gratis, bijvoorbeeld als uw fiets niet rijdbaar is door een lekke band.

  • Voor verdere voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.