Skip to main content

De winkel

Nieuwe fietsen

Bij IJsselbikes hebben we een mooi aanbod aan nieuwe fietsen voor u geselecteerd. Wij zijn dealer van RIH, Union (by koninklijke Gazelle), Frappé, Multicycle, Merida, Sensa, BSP, Trenergy & Cangoo bakfietsen.

Tevens hebben wij een mooie collectie met kwalitatief hoogwaardige nieuwe kinderfietsen van Alpina en BikeFun.

Zoekt u iets speciaals, zoals een model van een merk waar wij geen dealer van zijn? Geen probleem, doorgaans kunnen wij alle bekende merken leveren.

Gebruikte fietsen

Wij hebben een snel wisselend en doorgaans ruim assortiment aan gebruikte fietsen. Dit kunnen fietsen zijn van alle bekende A-merken.

Al onze fietsen zijn zorgvuldig gecontroleerd in onze werkplaats. Uiteraard bieden wij ook vaak garantie op deze tweedehands modellen, zowel op stadsfietsen als E-bikes. In het geval van een E-bike controleren we naast de fiets ook de accu, zodat u en wijzelf er zeker van zijn dat u met een gerust hart de weg op kan.

Tunap bike care

Onderdelen en accessoires

In ons magazijn hebben we een groot assortiment aan onderdelen en materialen om uw fiets in topconditie te houden. In onze winkel vindt u talloze accessoires zoals fietstassen, kinderzitjes, helmen, telefoonhouders, navigatiesystemen en fietsendragers. Hebben wij het gewenste product even niet in de schappen? Dan regelen wij dit zonder problemen zo snel mogelijk voor u.