Van Raam aangepaste fietsen

Van Raam aangepaste fietsen

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. Dit zijn individuele- en meer persoons fietsen voor mensen die niet meer op een gewone fiets kunnen fietsen. De specialisaties van Van

Van Raam Aangepaste Fietsen Driewieler Deventer Ijsselbikes

Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen, transportfietsen, loophulpen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Op de meeste van deze aangepaste fietsen is unieke Van Raam trapondersteuning mogelijk.

Van Raam produceert al bijna 100 jaar fietsen, in de afgelopen 30 jaar met de focus op aangepaste fietsen. Er wordt niets op voorraad geproduceerd, elke fiets wordt uniek gefabriceerd. Met ongeveer 170 werknemers maakt Van Raam Nederlandse kwaliteitsfietsen, voornamelijk voor volwassenen en kinderen met een beperking of voor mensen die op zoek naar meer veiligheid en stabiliteit tijdens het fietsen.

Als fabrikant van aangepaste fietsen hebben wij het streven om zoveel mogelijk mensen duurzame en eigentijdse mobiliteit aan te bieden. Dit doen wij voor mensen met een beperking, maar ook voor mensen die niet (meer) op een traditionele tweewieler durven of kunnen fietsen. Wij zijn van mening dat als mensen met een beperking langer mobiel en zelfstandig kunnen zijn, ze gelukkiger zijn. We willen dan ook graag een bijdrage leveren aan de integratie van mensen met een beperking in de samenleving, “Let’s all cycle”

De website: Van Raam aangepaste fietsen

IJsselbikes is dealer van Van Raam in Deventer!

Deel deze pagina: