Sensa Bikes

Sensa Bikes

Sensa Bikes is een grote internationale speler op fietsgebied, maar komt gewoon uit het Twentse Almelo. Sensa heeft een grote collectie fietsen in alle segmenten die zich moeiteloos kan meten met modellen van de concurrent. Toch weet Sensa de hoge kwaliteit altijd te conbineren met een zeer scherpe prijs. IJsselbikes is de Sensa dealer in Deventer!

Sensa staat vooral bekend om zijn uitstekende racefietsen. Ze hebben in aantal schitterende frames in hetzelfde (hogere) prijssegment, met elk andere rijeigenschappen.sensa bikes deventer schalkhaar ijsselbikes

 

Zo is er de aerodynamische Sensa Calabria, gemaakt om zo weinig mogelijk wind te vangen en alle krachten zo effectief mogelijk te benutten. De Sensa Giulia G2 (de tweede generatie) is het snelle en agressieve racemodel, terwijl de Sensa Aquila meer bedoelt is voor het echte klimwerk. Wat deze fietsen van Sensa uniek maakt zijn de vele custom mogelijkheden. Je kan deze fietsen bijna helemaal naar wens laten opbouwen.

Sensa heeft ook een aantal racefietsen qua prijs in een net iets lager segment zitten. Goede keuze hierin is de Sensa Romagna. Dit model heeft een wat meer klassieke geometrie, waardoor hij zeer breed inzetbaar is.

Liever een Sensa mountainbike? Dat kan natuurlijk ook. Sensa heeft twee uitstekende frames, de carbon Fiori en de aluminium Merano, ontwikkeld. Beide zijn beschikbaar als 29-er en als 27,5 inch MTB.

sensa racefietsen schalkhaar deventer

De website: Sensa Bikes 

Deel deze pagina: