RIH E-bikes en Fietsen

RIH e-bikes en fietsen

IJsselbikes is de enige fietsenzaak in Deventer, Schalkhaar en Colmschate die de fietsen en e-bikes van RIH mag verkopen en onderhouden. Dus kom voor uw nieuwe RIH-fiets naar IJsselbikes in Schalkhaar. Ook rih ijsselbikes schalkhaar deventer colmschate sallandvoor onderhoud aan uw RIH-fiets hebben wij alle tools in huis. Kortom voor een RIH komt u naar IJsselbikes!

Over RIH

RIH is een fietsenmerk dat opgericht is in 1921 in de Amsterdamse Jordaan. RIH bouwde zijn naamsbekendheid op in de loop der jaren dankzij de vele successen in de wielersport. Er zijn 63 wereldkampioenen en olympisch goud winnaars die met een RIH fiets de eindstreep bereikten.

RIH heeft door de jaren heen veel specialistische kennis opgebouwd en heeft daarom een collectie dat wordt gekenmerkt door topkwaliteit. De fietsen van RIH zijn gebouwd met kwaliteitsonderdelen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Bovendien is elke fiets van RIH handmatig opgebouwd en gelakt. Dit betekent dat elke RIH fiets net even wat anders is en dat maakt dit merk uniek in Nederland!

De website: RIH Fietsen


 

Deel deze pagina: