Joost de Zeeuw wint brons NK Fietstechniek

joost de zeeuw skills heroes 2020 fietstechnicus

Joost de Zeeuw wint brons NK Fietstechniek

Joost de Zeeuw heeft tijdens het Nederlands Kampioenschap voor het MBO in Leeuwarden – ook wel Skills the Finals 2020 – brons gewonnen. Met zijn derde plaats behoort Joost tot de besten van ons land op zijn vakgebied, in dit geval Fietstechnicus

Joost werkt als fietsprofessional bij IJsselbikes en zorgt er dagelijks voor dat alle fietsen in topconditie zijn. Zodat de klanten van IJsselbikes optimaal kunnen genieten van hun tweewieler. Zijn mooie derde plaats laat zien dat uw fiets bij hem in zeer goede handen is.

Skill Heroes

De maatschappij schreeuwt om vakmensen. Om beroepsonderwijs onder jongeren te promoten organiseert WorldSkills Netherlands de Skills Heroes vakwedstrijden voor mbo-studenten. Door middel van voorrondes op de school en vervolgens landelijke kwalificatiewedstrijden strijden mbo-studenten uiteindelijk in de nationale finales om de titel beste vakman/vakvrouw van Nederland in hun vakgebied! Daarmee wordt vaktrots gecreëerd en worden jongeren geënthousiasmeerd om voor een mbo-opleiding te kiezen. Naast zijn werk bij IJsselbikes studeert Joost Fietstechniek aan de ROC Twente.

Nogmaals gefeliciteerd Joost!joost de zeeuw ijsselbikes nk fietstechnicus


De (plaatselijke) pers geeft ook aandacht aan het succes van Joost:

Deel deze pagina: