IJsselbikes sponsor Bassettour voor KiKa

ijsselbikes steunt bassettour voor kika

IJsselbikes sponsor Bassettour voor KiKa

IJsselbikes is Premium Partner geworden van de Bassettour voor KiKa, door een mooie scooter te doneren. De Bassettour voor KiKa is het project van Peter de Zeeuw waarmee hij geld ophaalt voor KiKa.

Dit voorjaar (april/mei) gaat Peter een reis maken, met de door IJsselbikes gesponsorde scooter, naar de Ardèche in het zuiden van Frankrijk. Een reis van ongeveer 1300 kilometer. Wat het zo ijsselbikes steunt bassettour voor kikabijzonder maakt is dat zijn onafscheidelijke viervoetige kameraad Peer ook meegaat op deze reis. Peer is de Basset Hound en hij is om een speciale reden bij Peter en zijn gezin gekomen.

Voor Peter heeft de Bassettour voor KiKa een bijzondere betekenis. Want ruim acht jaar geleden heeft hij de diagnose uitgezaaide prostaatkanker gekregen. Momenteel is de prognose erg slecht. Daardoor kwam hij op een keerpunt in zijn leven, namelijk dat hij nog iets moois maar ook zinvols wilde ondernemen in het kader van mijn ziekte. Dat is de Bassettour voor KiKa geworden!

Het doel van de Basset Tour is om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa. Peter en Peer laten zich op deze reis sponsoren en alle opbrengsten gaan naar KiKa. Kinderen Kankervrij!

Wilt u ook een bijdrage leveren klik dan hier

De website: Bassettour voor KiKa

 

Deel deze pagina: