IJsselbikes Multicycle dealer van de maand

ijsselbikes dealer van maand multicycle

IJsselbikes Multicycle dealer van de maand

IJSSELBIKES IS MULTICYCLE DEALER VAN DE MAAND

Dagelijks staan onze ervaren dealers voor u klaar om vragen over e-bikes, toerfietsen of tandems te beantwoorden. Reden genoeg om onze dealers in de spotlights te zetten. Deze maand stellen wij u graag voor aan IJsselbikes Schalkhaar.

Een kwalitatief hoogwaardige winkelijsselbikes dealer van maand multicycle 1

Al sinds 2000 is IJsselbikes een fietsspeciaalzaak met deskundig advies en vakkundige, snelle reparaties. Bij onze dealer in Schalkhaar werken drie vakbekwame medewerkers die u graag helpen met advies en service op maat. Mitch, Joost en Wout zijn echte vakmensen en vooral gespecialiseerd op het gebied van e-bikes.

“We hebben de beste technici in dienst”, vertelt Mitch, sinds 2 jaar de trotse bedrijfsleider van IJsselbikes. “Hierdoor kunnen we onze klanten met bijna alle technische problemen met de e-bike helpen. En met succes: we krijgen vaak complimenten over onze service. Dit geeft ons veel voldoening en energie om ook andere fietsliefhebbers te helpen”.

Samenwerking met Multicycle

“In het verleden hebben wij altijd met veel succes Multicycle fietsen verkocht. Na een kleine break, zijn we nu gelukkig weer trotse dealer! Voor de komende jaren verwachten we veel mensen blij te maken met een prachtige Multicycle fiets. De nieuwe modellen zien er erg veelbelovend uit en zijn ook erg mooi geworden”, sluit Mitch af.

Een winkel om trots op te zijn

Het mooiste aan zijn werk vindt Mitch de afwisseling en omgang met klanten. Ook op de winkel is hij trots. “De afgelopen twee jaar is de winkel aardig op de schop gegaan. Hierdoor hebben we veel meer ruimte gekregen om onze prachtige collectie nog beter te presenteren en uit te breiden. Op deze manier kan onze klant zich nog beter inbeelden op zijn of haar toekomstige fiets”. U bent altijd welkom om zelf een kijkje te nemen in de showroom!

Bron: Facebookpagina Multicyle

Deel deze pagina: