Golden Lion Kinderfietsen

Golden Lion Kinderfietsen

Oer Hollands fietsmerk met een brede collectie: kinderfietsen, BMX-freestyle, steps en trailer fietsen. Staat bekend om degelijkheid en kan moeiteloos tegen een stootje. De eigentijdse uitstraling is te danken aan trendy ontwerpen die bij Louis Verwimp BV ontwikkeld worden. De Golden Lion kinderfietsen zijn made in Europe en krijgen extra veel aandacht voor veiligheid en zijn net zo sterk & stoer als ze er uit zien.

Kwaliteit verzekerdgolden lion fietsen deventer schalkhaar

Wanneer u besluit een Golden Lion fiets te kopen, weet u zeker dat u iets goeds in huis haalt. De jongens, meisjes en BMX fietsen uit de collectie zijn een aanwinst voor uw kinderen en geven ze de mogelijkheid zich vrij en comfortabel in het verkeer te begeven. Golden Lion fietsen zijn verkrijgbaar van 12 tot 26 inch en zijn leverbaar in vele kleuren en uitvoeringen. Van echte meisjesfietsen in vrolijke kleuren tot stoere fietsen voor jongens. Waar Golden Lion uniek in is, is kinderfietsen leveren in maat 22 inch. Andere merken kennen deze maatvoering namelijk niet.

Alle Golden Lion modellen voldoen aan de laatste modetrends en zullen menig kinderhart sneller laten kloppen. Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet zo’n mooie glimmende nieuwe Golden Lion kinderfiets?

De website: Golden Lion Kinderfietsen

golden lion fietsen

Deel deze pagina: