BSP Fietsen

BSP Fietsen

IJsselbikes heeft een ruim assortiment BSP-fietsen, zowel stadfietsen. transportfietsen als moederfietsen. Kom ze eens bekijken in onze showroom in Schalkhaar!

Over BSP Fietsen

Onze BSP fietsen, met liefde gemaakt door én voor de intensieve Nederlandse fietser. De BSP fiets is lekker robuust en kan echt tegen een stootje. Zwaarbeladen of niet. Je hoeft met een BSP bsp fietsen fietsrek ijsselbikes schalkhaar deventer colmschatefiets niet bang te zijn voor obstakels in de weg.

De slogan van BSP luidt als volgt: “De beste fiets bouwen voor jou, dat is wat wij willen, hier gaan wij 100% voor!” BSP doet er dus alles aan om een goede fiets te ontwikkelen. Daarbij hebben ze 5 kernwaarden. Ultiem fietsplezier, topkwaliteit, echt Nederlands, eerlijke productie en bewezen testresultaten. Vooral het puntje eerlijke productie mag nog even extra belicht worden. Het assembleren van de fietsen in lage lonen landen is natuurlijk goedkoper. Maar BSP kiest voor eerlijke productie en het waarborgen van kwaliteit. BSP doet zoveel mogelijk in eigen beheer en in Nederland, hierdoor staan ze ook garant voor de kwaliteit van de BSP fietsen.

Jarenlang fietsplezier met BSP

Bij de aanschaf van een BSP fiets bent u verzekerd voor jarenlang fietsplezier. Dit fietsmerk heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het assortiment van BSP is een breed assortiment. Elektrische fietsen, stadsfietsen, transportfietsen en moederfietsen. Dit zijn de keuzes die u heeft wat betreft BSP fietsen. Aan alles is gedacht bij BSP. Zo zijn de moederfietsen volledig afgestemd op de veiligheid en het prettig vervoeren van kinderen. Dit is terug te vinden aan meerdere punten. Elke fiets van BSP is optimaal afgestemd naar het gebruik van de fiets.

De website: BSP Fietsen

bsp fietsen ijsselbikes schalkhaar deventer colmschate

 

IJsselbikes is de fietsspecialist voor Deventer, Schalkhaar, Colmschate. Wij verkopen kwaliteitsmerken fietsen, zoals stadfietsen, toerfietsen, elektrische fietsen (e-bikes), kinderfietsen, ATB-fietsen (mountainbikes) en fietsaccessoires. Van bekende merken zoals RIH, Multycycle, Bikkel Bikes, BSP Fietsen, Trenergy.

Deel deze pagina: