Bikkel Bikes

bikkel bikes ijsselbikes schalkhaar deventer colmschate sallandBikkel Bikes

IJsselbikes is in Deventer dealer van alle fietsen van Bikkel Bikes!

Bikkel Bikes is een fietsfabrikant van Nederlandse bodem. Wij zijn in 1995 ontstaan vanuit passie voor het fietsen, alsmede vanuit de wens om kwaliteit te willen leveren tegen een redelijke prijs. IJsselbike biedt een ruime collectie Bikkel Bikes in haar showroom in Schalkhaar.

Nederland staat bekend om zijn fietsen maar echte Nederlandse fietsen worden steeds zeldzamer op de weg. Bikkel bikes worden in het Limburgse Nederweert ontwikkeld en opgebouwd en onderscheiden zich daarmee op de Nederlandse markt. De lokale werkwijze zorgt ervoor dat er maximale controle is op de kwaliteit, snel ingespeeld kan worden op de markt en vakkundig en snel service verleend kan worden aan klanten.

Fietsen voor iedereen

Bikkel Bikes maakt fietsen voor iedereen, dus hebben we ook diverse kleuren en modellen. Zoals all-round fietsen, elektrische fietsen en lifestyle fietsen. Voor de mensen met lichamelijke beperkingen hebben we de ibee LI met extra lage instap. Voor degenen die minder kracht in de handen hebben is deze lage instap ook leverbaar met terugtraprem. Verder hebben we hippe, klassieke en meer standaard modellen, voor ieder wat wils.

De website: Bikkel Bikes

Deel deze pagina: